Gezelligheid

Met je naasten gezellig genieten van een live optreden

Wat we het meest gemist hebben de afgelopen twee jaar is gezelligheid. En dat hoeft niet altijd in grote massale feesten of evenementen te zitten. Ook een woonkamer, tuin, straat of op kantoor kan het gezellig zijn. Een huwelijksfeest, een verjaardagsfeest, zoveel jaar in dienst, een vrijgezellenfeestje met de meiden, een straatfeest, een tuinfeest of gewoon omdat het weer kan met vrienden en familie. Een opa die danst met zijn kleindochter. Een zoon die danst met zijn moeder. Vriendinnen die weer samen dansen. Gewoon lekker in je eigen omgeving genieten van een live optreden met de muziek van toen en een beetje van nu. Dansend en/of luisterend genieten van alle gezelligheid van je naasten om je heen. Een hapje en een drankje op tafel of in de hand. (Extra) gezelligheid…dat is wat mijn optreden brengt.

Ik heb weinig ruimte nodig, dus de tuin, tent, woonkamer of kantoorruimte hoeft niet groot te zijn. Ook het aantal gasten heeft geen minimum. Sterker nog wellicht is een onversterkt optreden geschikt voor uw feest.
Mijn optredens en muziek lenen zich er super voor om 30 minuten of een uurtje in de middag dan wel avond lekker te dansen. Ik kan zelf voor geschikte apparatuur zorgen, maar ik zing net zo goed over apparatuur van een dj of wat u zelf verzorgt(NB dit in overleg met mij zodat ik voor een top optreden kan zorgen)

Meer informatie vindt u op de Veel gestelde vragen pagina
En op de Muziek pagina kunt u luisteren en kijken naar de muziek die ik breng.