Kerstoptreden

Kerstoptreden van Patricia Foort

Van 1 december 2020 tot 24 december 2020 kunt u mij boeken voor een mooi kerstoptreden. Ik kom dan op een door u uitgekozen locatie mooie kerst-, gospel- en soul liederen zingen. Denk daarbij aan Have yourself a very merry christmas, Miss you most at Christmas, Stille Nacht, Midden in de winternacht, Amazing Grace, Imagine, Smooth operator, All of me, Just The way you are etc. U vindt mijn kerst repertoire op Spotify.

Prijzen tussen 650 euro en 850 euro inclusief apparatuur en btw. Exclusief eventuele reiskostenvergoeding.

Ik hanteer een lagere prijs van 395 euro bij de volgende voorwaarden:

  • Ik zing 2 sets van 40 minuten binnen 2 uren
  • Maximaal aantal gasten is 30 man
  • Exclusief 0,30 euro per kilometer reiskostenvergoeding buiten Zeeland vanuit Goes.

Stichtingen en verzorgingstehuizen kijk eerst op deze pagina.

Interesse in een semi a capella optreden van mij?