Kerstoptreden

Kerstoptreden van Patricia Foort

Van 1 december 2020 tot 24 december 2020 kunt u mij boeken voor een mooi kerstoptreden. Ik kom dan op een door u uitgekozen locatie mooie kerst-, gospel- en soul liederen zingen. Denk daarbij aan Have yourself a very merry christmas, Miss you most at Christmas, Stille Nacht, Midden in de winternacht, Amazing Grace, Imagine, Smooth operator, All of me, Just The way you are etc. U vindt mijn kerst repertoire op Spotify.

Omdat dit jaar een jaar is die wij hoop ik nooit meer mee zullen maken, zal ook de kerst er anders uit zien dan anders. Echte concerten bijwonen of zelf houden zit er niet in.

Maar ik mag wel bij u thuis komen voor een optreden. Ik kom dan alleen. Dus u zou eventueel nog 2 andere gasten uit kunnen nodigen in uw huishouden. (NB Dit kan ook buiten de kerstoptredens om. Voorwaarden zijn hetzelfde)

De prijs is 150 euro inclusief benodigde apparatuur en btw.

De volgende voorwaarden gelden:

  • Ik zing 1 set van 60 minuten
  • Maximaal aantal gasten is huishouden plus 2.
  • Exclusief 0,30 euro per kilometer reiskostenvergoeding bij optredens die verder dan 30 kilometer enkele reis vanuit Goes plaatsvinden.

U kunt ook een opname van mij ontvangen of cadeau doen. Zie hiervoor opname cadeau doen