opname cadeau doen

[:nl]Door de maatregelen rondom Covid kan ik helaas dit jaar weinig muziek plezier brengen in het land en daarbuiten. Maar wellicht kan ik toch mijn stem bij u, of bij iemand die u dit gunt, laten klinken.

Naast optredens bij mensen thuis (zieĀ Serenade voor deze informatie) kan ik een lied uit mijn repertoire
naar uw keuze opnemen. Dit is geen studio opname, ik neem het lied thuis op. Een voorbeeld van hoe zo’n opname klinkt vindt u hier To make you feel my love.

De prijs per opname eventueel met een persoonlijke boodschap voor degene is minimaal 8 euro welke vooraf (na het zenden van een sample) betaald moet worden. Betaling gaat via een tikkie waarbij u zelf aan kunt geven of u meer dan 8 euro wilt betalen of niet.

Indien u interesse heeft kunt een whatsapp of mail sturen zodat ik contact met u op kan nemen om te bespreken welk lied(eren), voor wie en eventueel welke boodschap.[:en]Repertoire” href=”https://www.patriciafoort.nl/repertoire-feest-receptie-ceremonie/” target=”_blank” rel=”noopener noreferrer”>repertoire
naar uw keuze opnemen. Dit is geen studio opname, ik neem het lied thuis op. Een voorbeeld van hoe zo’n opname klinkt vindt u hier To make you feel my love.

De prijs per opname eventueel met een persoonlijke boodschap voor degene is minimaal 5 euro welke vooraf (na het zenden van een sample) betaald moet worden. Betaling gaat via een tikkie waarbij u zelf aan kunt geven of u meer dan 5 euro wilt betalen of niet.

Indien u interesse heeft kunt een whatsapp of mail sturen zodat ik contact met u op kan nemen om alle informatie te bespreken.[:]