Semi onversterkt

Een groots optreden van 30 minuten voor circa 30 gasten.

Stel u wilt iemand verrassen voor diens verjaardag of jubileum. Of u wilt iemand in deze sombere tijden opvrolijken. Iemand zet de speaker klaar. En op uw teken zet ik de muziek via bluetooth aan en kom al zingend aanlopen.
Ik neem een Bose S1 Pro accu speaker mee en iPod voor de muziek via bluetooth, en zing zonder een microfoon(microfoon neem ik mee en kan wel aangesloten worden indien het toch nodig is) 30 minuten voor u en uw huisgenoten, gasten of buren.

Laten we samen de slingers weer ophangen!

Bijvoorbeeld een serenade voor uw jarige moeder, een collega of vriend die met pensioen gaat, tijdens je verloving, een stel die zoveel jaar samen is, een opkikker voor iemand in een verzorgingstehuis of ziekenhuis, een oma die er altijd voor je is. In een tuin, op de stoep of in een woonkamer. Het maakt niet uit waar of waarom, ik kom 30 minuten voor muziek zorgen. Mooie liedjes en/of even lekker dansen.

Prijs 250 euro exclusief reiskostenvergoeding en eventuele btw. Landelijk en internationaal inzetbaar.

Dit is ook mogelijk met mijn zanggroep. Dan zingen we met z’n vieren een half uur gospel en/of soul nummers semi onversterkt. Prijs is dan 550 euro exclusief reiskostenvergoeding en eventuele btw.

NB deze vorm is ook geschikt voor een kleine bruiloft (bijvoorbeeld op het strand), receptie, intermezzo bij kleine vergadering, uitvaart etc. Prijzen dan op aanvraag.