Semi a capella

Een groots optreden van 30 minuten voor circa 20 gasten.

Stel u wilt iemand verrassen voor diens verjaardag of jubileum. Iemand zet de speaker klaar. En op uw teken zet ik de muziek aan en kom al zingend aanlopen.
Ik neem een Bose S1 Pro accu speaker mee en iPod voor de muziek, en zing zonder een microfoon(microfoon kan eventueel wel aangesloten worden indien het toch nodig is) 30 minuten voor u en uw gasten.
Geschikt voor circa 20 gasten.

Bijvoorbeeld een serenade voor uw jarige moeder, een collega of vriend die met pensioen gaat, tijdens je verloving, een stel die zoveel jaar samen is, een opkikker voor iemand in een verzorgingstehuis of ziekenhuis, een oma die er altijd voor je is. In een tuin of woonkamer. Of op het strand. Het maakt niet uit waar of waarom, ik kom 30 minuten voor muziek zorgen. Mooie liedjes en/of even lekker dansen.

Prijs 250 euro exclusief reiskostenvergoeding en eventuele btw. Landelijk en internationaal inzetbaar.

Dit is ook mogelijk met mijn zanggroep. Dan zingen we met z’n vieren een half uur gospel en/of soul nummers semi a capella. Prijs is dan 550 euro exclusief reiskostenvergoeding en eventuele btw.

NB deze vorm is ook geschikt voor een kleine bruiloft (bijvoorbeeld op het strand), receptie, intermezzo bij kleine vergadering, uitvaart etc. Prijzen dan op aanvraag.