Zorginstelling

foto van Carel Brurink

Tulpen uit Amsterdam, Twee motten, ach vaderlief, Oh Johnny, Aan de Amsterdamse grachten. Bekende nummers die ik NIET zal zingen. En toch word ik veel gevraagd om in seniorenwoningen en andere zorginstellingen. En word ik ook regelmatig terug gevraagd.

Ik kom 1 set van 60 minuten of twee sets van 30 minuten vol mooie en swingende Engelstalige en Nederlandstalige liedjes zingen.

Voor 250*euro all in kom ik bij u langs met klein apparatuur om uw gasten/cliënten met muziek te verblijden. Het geluid gaat natuurlijk op passende sterkte. Indien er al apparatuur aanwezig is, is de prijs 225* euro all in. Geldig voor tehuizen in de provincie Zeeland, regio Bergen op Zoom, Roosendaal, Ouddorp en Dordrecht.  Stuur mij een e-mail voor een mooie muzikale middag of avond.
In alle andere regio’s in Nederland en België is mijn prijs 325* euro all in. Indien ik gebruik kan maken van aanwezige apparatuur is de prijs 300* euro all in. Op de maandag, dinsdag, woensdag en donderdag tussen 14.00 en 21.00 hanteer ik een prijs van 175** euro all in. Geldig in Zuid-Beveland, Noord-Beveland, Kapelle, Borssele, Reimerswaal,  Schouwen-Duivenland en Walcheren.


Neem contact op voor meer informatie en boekingen. 

*Niet geldig op officiële feestdagen **Niet geldig op officiële feestdagen en in de maand december