Voordekunst

 

image

Doe jij ook mee?

(18 mei 2016 Campagne staat op 100%(yeaaah) maar meer donaties zijn altijd welkom) Op 18 februari 2017 zal ik een concert houden in theater de Mythe in Goes met een live band en een gastoptreden van mijn gospelgroep the Soul of Gospel. Vanaf 19 mei gaat de officiele kaartverkoop hiervoor van start via http://www.zeelandtheaters.nl/detail/21539/patricia-foort-band-believe. Het is altijd al een droom van mij geweest om ooit een concert te houden waarbij mensen naar mij komen in plaats van dat ik, op verzoek, naar hen toe ga. Ik ben er ook al vol voor aan het sparen, want er komt best veel bij kijken om zo’n concert te regelen en maken. Het is mijn droomconcert, dus ik zal logischerwijs een groot gedeelte van de kosten dan ook zelf dragen. Maar ik ben op zoek gegaan naar mensen die mij willen helpen. Dit kan als financiële steun, wat natuurlijk heel top is, maar ik doe er graag wat voor terug. Daarom en om alles eerlijk en met weinig administratieve rompslomp te regelen, heb ik een campagne geopend op www.voordekunst.nl

Zoals ik al zei doe ik er graag wat voor terug, want voor wat hoort wat in mijn ogen. Behalve toegangstickets voor het concert, de digitale versie van mijn cd(fysiek kan ook als men dit graag wilt), opname van je favoriete lied, kun je ook een optreden van mij ‘krijgen’ als tegenprestatie voor de donatie. De campagne loopt van 20 april tot 1 juni op www.voordekunst.nl .

Verloting van een GRATIS optreden van mij onder alle donateurs

Ik wil meer doen als bedankje voor de vele steun en lieve reacties. Daarom verloot ik onder alle donateurs, van minimaal 10 euro, een solo optreden van twee uren inclusief pauze met apparatuur geschikt tot 100 man of over aanwezige apparatuur. In heel Nederland en België. Mag ook cadeau gedaan worden aan iemand anders. De verloting vindt enkel plaats indien de campagne succesvol is afgerond en de 100% dus behaald is op 1 juni 2016. NB: Niet inwisselbaar voor reeds geboekte optredens of optredens als tegenprestatie in de campagne. Maximaal 2 extra sets zijn mogelijk tegen 50 euro (exclusief eventuele 6% btw) per set.

Vragen die je waarschijnlijk hebt?

Waarom zou ik geld geven voor jouw droom?

Ik hoop natuurlijk omdat je het mij gunt, maar ik begrijp ook wel dat dat niet voldoende is. Daarom krijg je er altijd wat voor terug van mij in de vorm van een tegenprestatie. Dit begint al vanaf 10 euro(minder kan ook, stuur mij daarvoor een mailtje of Facebook prive bericht) De reden dat ik het ook via www.voordekunst.nl doe is zodat alles eerlijk, duidelijk en helder is. Alle voorwaarden staan namelijk heel goed vermeld op hun site. Dus jullie krijgen of een tegenprestatie van mij of je geld terug. Het geld dat jullie doneren gaat namelijk op een aparte rekening waar zowel voordekunst.nl als ik geen toegang tot hebben, totdat het project succesvol is afgerond. Dan gaat er een percentage naar voordekunst.nl omdat zij alles administratief regelen voor beide partijen en de rest wordt op mijn rekening gestort zodat ik met het concert aan de slag kan. De tegenprestatie vindennpas na succesvol beëindiging van de campagne plaats. Al mijn tegenprestaties vind je hier 

Waarom heb je mijn donatie nodig?

Naast de kosten voor de huur van de zaal, het geluid en licht, aankleding van podium, drankjes in de pauze en kosten voor de ticketverkoop via de zaal, wil ik natuurlijk de muzikanten, the Soul of Gospel en achtergrondzangers/zangeressen goed kunnen belonen voor hun inzet tijdens en voor het concert. Er moet natuurlijk gerepeteerd worden en ook de repetitieruimte moet daarvoor betaald worden. Ik wil een goede professionele filmmaker inhuren voor de korte en lange filmregistratie(gaat per mail naar alle donateurs met vermelding van namen). Ik wil een goede audioregistratie hebben. Op de dag van het concert zelf moet er de hele dag opgebouwd en gesoundcheckt worden, dus de muzikanten en dergelijke moeten natuurlijk ook eten. Maar er kan geen concert zijn zonder publiek, dus er moet promotie daarvoor gemaakt worden. Ook dat kost geld.
De meeste van deze kosten draag ik zoals ik al zei logischerwijs zelf. En ik zou echt heel graag zelf alles bekostigen, want de spanning dat zo’n campagne bij mij met zich mee brengt is niet leuk. Ik ben gewend om alles altijd zelf te doen en nooit om hulp te vragen. En nu vraag ik op deze manier, publiekelijk, wel om hulp. Totaal buiten mijn comfortzone dus. Maar dit concert houden wordt veel lastiger als ik geen hulp vraag. Dit daar het eenmalig is en ik het goed wil doen. En omdat er anders altijd wel wat tussen zal komen waardoor ik het zal uitstellen. Dus…

En als ik straks gewoon een ticket koop?

Dan ben ik daar natuurlijk ook heel blij mee. Maar deze campagne heb ik opgezet om het concert echt te kunnen houden zoals ik het voor ogen heb. Je betaalt dus ongeveer 5 tot 10 euro per kaartje meer als je doneert, maar daardoor zorg jij er eigenlijk mede voor dat het concert plaatsvind en krijg je behalve de ticket, mijn cd digitaal, je wordt op mijn site en socialmedia bedankt als donateur en je wordt genoemd in de filmregistratie die er van het concert gemaakt wordt. En je maakt dus kans op een gratis optreden van mij. Allemaal extra zaken dus bovenop de toegangsticket.

Hoe kan ik doneren en gebeurt dat veilig?

Wat fijn, heel erg bedankt! Als je klikt op www.voordekunst.nl zie je aan de zijkant (onderaan op mobiel staat toon alle tegenprestaties) alle tegenprestaties. Selecteer degene die passend voor je is (NB mocht je wel willen doneren maar geen passende tegenprestatie vinden, neem even contact met mij op via pb facebook of mail, dan kan ik altijd kijken of ik deze toe kan voegen voor jou) en klik daarop. Dan kom je op een volgende pagina. Naast de tegenprestatie, die je geselecteerd hebt, staat doneer. Klik daar weer op. Dan moet je je e-mailadres (of via je facebook) opgeven, want daarop krijg je de bevestiging van je betaling en ook informatie als mijn campagne wel dan wel niet gelukt is. Want als het dus niet gelukt is, krijg je je geld terug en moeten zij natuurlijk waarop je je geld terug gestort wilt hebben. Dit maakt het dus zo veilig. Daarnaast heb ik jou e-mailadres natuurlijk nodig om jou te kunnen bedanken en om de tegenprestatie af te spreken na voltooiing van de campagne.  Als je je e-mailadres (of via Facebook) ingevuld hebt kom je op de betaalpagina terecht. Betaling kan onder andere via iDeal, Creditcard of PayPal. Je betaalt geen transactiekosten of andere kosten voor je donatie. Na betaling krijg je een scherm te zien met een bedankje voor je donatie en via de mail krijg je dus een bevestiging van voordekunst.nl van je betaling/donatie en de tegenprestatie die eraan hangt. Mocht je het alsnog niet vertrouwen of niet op deze manier kunnen betalen, stuur mij een berichtje. Dan lossen wij het anders op, bijvoorbeeld via storten op mijn rekening NL66ABNA0419060227 tnv Patricia Foort o.v.v. Concert Believe. Jouw donatie, tenminste dat de donatie van jou afkomstig is, is trouwens niet zichtbaar voor anderen op de site.

Wat gebeurt er als de campagne op 100% staat?

Daar gaan we natuurlijk voor. Als het 100% gehaald is voordat de campagne afgelopen is blijft de campagne open staan totdat het termijn verlopen is. Men kan dan dus blijven doneren en er kan dus meer dan 100% gehaald worden. Jouw donatie komt dus op een speciale rekening terecht, als het termijn verlopen is komt het hele bedrag vrij en dan wordt het naar mijn rekening overgemaakt. Ik neem dan z.s.m. contact met jou op voor het regelen van de tegenprestaties.

Andere vragen?

Stel ze gerust aan mij. Of kijk op www.voordekunst.nl/paginas/faq

De 100% is reeds behaald op 18 mei. Allemaal super bedankt voor de steun! Meer informatie over mijn concert volgt op www.patriciafoort.nl/concert-believe