Voorstellen

Mijn naam is Patricia Foort, 1971 Dordrecht, behorend tot de l in de lhbtq+ gemeenschap, cis zij/haar.
Sinds 2006 zing ik solo tijdens diverse gelegenheden in binnen en buitenland. Sinds 2010 ben ik professioneel zangeres in de vorm van een eenmanszaak.
In 1998 ben ik als zangeres afgestudeerd van het conservatorium in Hilversum. Sindsdien ben ik oa achtergrondzangeres geweest bij een inzending van het nationale songfestival welke in Ahoy werd gehouden in 2003. In 2013 mocht ik optreden op Lesbos. Daarnaast heb ik in een gospelgroep mogen zingen tijdens de Toppers kerst concerten in 2016. In 2017 gaf ik een eigen concert in theaterzaal de Mythe in Goes voor ruim 400 betalende bezoekers. In 2017 mocht ik een optreden geven in Kentucky, USA en op Mallorca. In 2017 mocht ik ook een gastoptreden doen bij een concert van Berget Lewis in Middelburg. In 2018 zong ik met een gospelgroep in de Efteling naast oa. de Toppers, Jamai, Og3ne en André Hazes. En in mei/juni 2019 kon u mij op RTL4 7 vrijdagavonden zien tijdens het programma All Together Now seizoen 1, waarin ik 1 van de 100 muziekexperts/juryleden ben naast oa Jamai Loman, Henk Westbroek, Dennie Christiaan en de twee ex-Dolly Dots Anita en Esther.

Corona

Door Corona staat alles ineens stil. Geen of bijna geen publiek meer om te verblijden. Ik mis het mensen laten dansen. Ik mis mensen zien genieten van mijn stem. En ja, natuurlijk mis ik ook veel inkomsten. Ik hoop dan ook dat 2022 voor mij betekent dat ik mijn passie weer uit kan voeren. Ik heb er in 2010 voor gekozen en ik ben nog lang niet klaar om te stoppen.

Waarom Patricia boeken?

Stelt u zich dit voor: Een opa danst met zijn kleindochter. Een zoon danst met zijn moeder. Vriendinnen die samen dansen, op de dansvloer van de zaal die u gehuurd heeft, alsof het weer 20 of 30 jaar eerder is. Of lekker in uw eigen huiskamer genieten van de muziek van toen en een beetje van nu. Dansend of luisteren maar vooral genieten. Nostalgie terwijl u bij kletst met familie en vrienden. Of terwijl u netwerkt tijdens een zakelijke borrel of receptie. Met een hapje en een drankje op tafel of in de hand. Of een mooi bij u passend lied terwijl u naar voren schrijdt naar uw aanstaande man of vrouw. Maar ook geliefde liedjes tijdens een uitvaartdienst van een geliefde.
Soul, disco, jazz, gospel zing ik met hart en ziel op uw receptie, feest of ceremonie. Of het nou een verjaardag, huwelijksjubileum, diner, huwelijk, uitvaart of zakelijke gelegenheid betreft. In binnen- en buitenland.
Dat kan ik voor u betekenen.