Bruiloft

huwelijksceremonie of verloving

Ik zing mooie en swingende liedjes tijdens huwelijksceremonies en huwelijksmissen. Solo met geluidsman en diens apparatuur in een kerk, stadhuis, aan het strand, in een kasteel, in een tuin of op een andere mooie lokatie. Eventueel kan het ook als serenade voor uw aanstaande tijdens uw verloving. Maar met een gospelgroep is ook mogelijk. Meer informatie daarover vindt u op Gospelgroep

 

 

 

 

 

Op Spotify lijst  https://open.spotify.com/user/1121958031/playlist/5eLqUI8BOaaq1tqbSH4jM7?si=R61fYf0Q vindt u een lijst van liedjes die ik solo kan zingen tijdens uw huwelijksceremonie.

Trouwen op Ibiza, Mallorca of een andere droom locatie?

Ik ga als zangeres graag met jullie mee. Qua tarief zijn de meerkosten de reiskosten, verblijfkosten en eventueel auto huur. Ik neem de muziek mee op usb en mijn microfoon. Het enige wat ik dan ter plaatse nodig heb, en wat u kunt regelen (of ik met mijn geluidsman) is geluidsapparatuur. Eventueel is een serenade optreden ook mogelijk.

huwelijksreceptie en/of feest

Zang tijdens uw huwelijksreceptie. Of een swingend gastoptreden tijdens uw feest om het feest op gang te brengen/houden? Prijzen liggen aan uw wensen. Contact?