Bruiloft

huwelijksceremonie of verloving

Ik zing mooie en swingende liedjes tijdens hetero en/of lhbtq+ huwelijksceremonies en huwelijksmissen. Solo met eigen geluidsapparatuur of met geluidsman en diens apparatuur in een kerk, stadhuis, aan het strand, in een kasteel, in een tuin of op een andere mooie lokatie. Eventueel kan ook een onversterkt optreden voor uw aanstaande tijdens uw verloving. Maar met een gospelgroep is ook mogelijk. Meer informatie daarover vindt u op Gospelgroep

 

 

 

 

 

Op Spotify lijst  https://open.spotify.com/user/1121958031/playlist/5eLqUI8BOaaq1tqbSH4jM7?si=R61fYf0Q vindt u een lijst van liedjes die ik solo kan zingen tijdens uw huwelijksceremonie.

Trouwen op Ibiza, Mallorca of een andere droom locatie?

Ik ga als zangeres graag met jullie mee. Qua tarief zijn de meerkosten de reiskosten, verblijfkosten en eventueel auto huur. Ik neem de muziek mee op usb en mijn microfoon. Het enige wat ik dan ter plaatse nodig heb, en wat u kunt regelen (of ik met mijn geluidsman) is geluidsapparatuur. Eventueel is een onversterkt optreden ook mogelijk.

huwelijksreceptie, huwelijksfeest of vrijgezellenfeestje

Zang tijdens uw huwelijksreceptie. Of een swingend gastoptreden naast een dj tijdens uw feest om het feest op gang te brengen/houden? Maar ook een een uurtje dansen op mijn muziek met de meiden tijdens een vrijgezellenfeestje in een tuin?
De prijs ligt aan uw wensen. Contact?