Verjaardag, jubileum ea

Huwelijksjubileum of verjaardag? Zomaar een feestje of receptie?

Een opa danst met zijn kleindochter. Een zoon danst met zijn moeder. Vriendinnen die samen dansen, in uw tuin, alsof het weer 20 of 30 jaar eerder is. Of lekker in je eigen huiskamer genieten van de muziek van toen en een beetje van nu. Dansend of luisteren en genieten. Nostalgie terwijl u kletst met familie en vrienden. Een hapje en een drankje op tafel of in de hand. Dat zijn de sferen die bij een optreden van mij passen.

Wij hebben weinig ruimte nodig, dus de tuin, tent of woonkamer hoeft niet groot te zijn. Ook het aantal gasten heeft geen minimum. Mijn optredens en muziek lenen zich er super voor om zo’n middag of avond gezellig muzikaal te omlijsten. Ik kom met mijn geluidsman en apparatuur. Of ik zing over apparatuur van de aanwezige dj. Standaard zing ik 1 set van 60 minuten. Maar meer of minder sets zijn natuurlijk bespreekbaar.

Een serenade optreden van mij is ook mogelijk.

Bruiloft?

Op mijn bruiloftspagina kunt u zien wat ik voor u kan betekenen als bruidspaar.

Uitvaart

Muziek tijdens een uitvaart kan als troost bieden en zeggen wat woorden soms niet kunnen. Als zangeres tijdens een afscheidsdienst kan ik u muzikaal bijstaan bij het afscheid nemen van uw geliefde. Voor meer informatie zie mijn uitvaartpagina.

 

Meer informatie vindt u op de Veel gestelde vragen pagina
En op de Muziek pagina kunt u luisteren en kijken naar de muziek die ik breng.
Heeft u een bedrijfsreceptie of andere zakelijke gelegenheid, kijk dan op de zakelijke pagina.