Verjaardag, jubileum ea

Huwelijksjubileum of verjaardag?

Een opa danst met zijn kleindochter. Een zoon danst met zijn moeder. Vriendinnen die samen dansen, op de dansvloer van de zaal die u gehuurd heeft, alsof het weer 20 of 30 jaar eerder is. Of lekker in je eigen huiskamer genieten van de muziek van toen en een beetje van nu. Dansend of luisteren en genieten.  Nostalgie terwijl u bijkletst met familie en vrienden. Een hapje en een drankje op tafel of in de hand. Dat zijn de sferen die bij een optreden van mij passen.

Ik heb weinig ruimte nodig, dus de zaal of woonkamer hoeft niet groot te zijn. Ook het aantal gasten heeft geen minimum. Standaard zing ik twee sets van 40 minuten. Maar mocht u voor uw verjaardag of jubileum andere wensen hebben, denk aan meer of minder sets of een DJ die de rest van de avond vult, zijn deze natuurlijk bespreekbaar.

Een serenade optreden van mij is ook mogelijk.

Zomaar een feestje of receptie?

Een feestje of receptie in de tuin, woonkamer of in een tent? Ook hiervoor geldt dat ik weinig ruimte nodig heb, dus de zaal of woonkamer hoeft niet groot te zijn. En er geldt geen minimum aantal gasten. Mijn optredens en muziek lenen zich er super voor om zo’n middag of avond gezellig muzikaal te omlijsten. Ik kom met mijn geluidsman en apparatuur. Of ik zing over apparatuur van de aanwezige dj.

Bruiloft?

Op mijn bruiloftspagina kunt u zien wat ik voor u kan betekenen als bruidspaar.

Uitvaart

Muziek tijdens een uitvaart kan als troost bieden en zeggen wat woorden soms niet kunnen. Als zangeres tijdens een afscheidsdienst kan ik u muzikaal bijstaan bij het afscheid nemen van uw geliefde. Voor meer informatie zie mijn uitvaartpagina.

 

Meer informatie vindt u op de Uw vragen pagina
En op de Muziek pagina kunt u luisteren en kijken naar de muziek die ik breng.
Heeft u een bedrijfsreceptie of andere zakelijke gelegenheid, kijk dan op de zakelijke pagina.