Corona

Dit griep virus heeft de hele wereld in z’n greep. Ik had nog 2 optredens staan in maart, afgelopen zondag en aanstaande zaterdag, die helaas daardoor niet door kunnen gaan. 1 heeft al een andere datum. In april, na mijn vakantie die hoogstwaarschijnlijk ook niet door gaat, heb ik ook een aantal optredens staan. Maar even wachten hoe de vlag er dan bij staat.

Dit is voor iedereen een moeilijke periode vol onzekerheden qua gezondheid maar ook financieel. Gelukkig heb ik nog andere inkomsten, want ik heb een administratieve bijbaan. Een baan die ik voorheen ook wel eens thuis deed als ik mij niet lekker genoeg voelde. Maar ik mis mijn collega’s natuurlijk wel. De grapjes, het direct sparren in plaats van via mail/telefoon/Skype. We zijn ook niet gemaakt om alleen te zijn en alleen maar thuis te zitten. Ik hoop dan ook dat deze situatie snel onder controle is. Dat er een vaccin komt waardoor we weer gewoon elkaar kunnen opzoeken. In een restaurant kunnen eten, naar school kunnen, op kantoor kunnen werken, op die vakantie kunnen waar we naar toe leefden/werkten. En dat we weer mensen mogen entertainen als muzikant of cabaretier of musicalster of ander soort vermaak waar publiek bij gewenst is.

2020 is nu al een onvergetelijk jaar geworden. Maar het jaar is nog lang niet om, dus wellicht denken we aan het eind van het jaar toch nog een beetje positief terug aan 2020. Hoe dan ook komen mijn collega’s in de entertainmentindustrie en ik graag na deze grote crisis met en voor u het leven vieren. Ik hoop dat u dan de deuren wagenwijd voor ons open zet.